Channing Tatum vyznal kouzelně lásku své manželce na Instagramu!

"Jsi mým světlem," píše jedna z momentálně nejúspěšnějších hollywoodských hvězd, Channing Tatum, na svém osobním Instagramu, kam pověsil fotky své manželky. Zasněné fotografie nafotil sám a nerozpakoval se vyznat své ženě lásku. Tatum může fungovat jako inspirace všem.

Není tomu ani pár týdnů, kdy Ameriku kompletně dostal během oblíbeného televizního pořadu Lip-Sync battle, kde hvězdy předvádějí hudební show na playback. S velkou televizní produkcí je vše dovoleno, a tak se Američané pravidelně těší na hodně humornou a inspirativní show, která diváky provede pop kulturou s vtipem.

A podle toho, co předvedl tento bývalý striptér, musíme uznat, že hvězda taneční romance Step-up, kde potkal svou budoucí ženu, má nejspíše na všechno. Channing Tatum v devatenácti letech sice začínal jako striptér, ale i tuto zkušenost dokázal využít k filmovému scénáři a hlavní roli ve veleúspěšném snímku o striptérech s názvem Magic Mike (Bez kalhot). Channing společně se svou ženou vlastní dvě produkční firmy, zahrál si v oscarovém snímku (Foxcatcher) a momentálně je to i miláček Quentina Tarantina (zajděte si na Tarantinův snímek Osm hrozných do kina).

V televizní bitvě bojoval proti své vlastní manželce, o dvě hlavy menší tanečnici Jenně Dewann Tatum, která mu před dvěma lety porodila holčičku. Na jeho představení, kdy si zahrál na Beyoncé vedle reálné Beyoncé, však byla i Jenna krátká, i když dostala svého manžela během show pořádně do rozpaků, když na něm předvedla parodii na filmový trailer Magic Mike XXL.

Instagram a Tatumova láska

Drobná tanečnice však nemusí smutnit, viditelně má doma muže, který ji uctívá jako bohyni. Channing se o své manželce zmiňuje na sociálních sítích často. Nedávno se mu však podařilo vyfotit snové snímky fotoaparátem Leica a modelem mu stála právě Jenna. Ty pak s náležitým textem poslal na Instagram.

Není to tak těžké vyfotit krásnou fotku tohoto kouzelného stvoření

...Mému světlu. Miluji Tě..

Channing svou ženu často připodobňuje k superženě...

A my musíme uznat, že Jenna zkrátka válí...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.