Catherine Heigl a jejích 27 šatů

Všichni ji známe jako emotivní Izzie, doktorku ze seriálu Chirurgové, který na Prima love vídáte každé úterý ve 23.55. Catherine Heigl už patří mezi hollywoodské herecké matadorky. Víte, jaký život má vlastně za sebou?

Catherine je už od pohledu vysoká – a hádáte správně. Jako většina hollywoodských hereček začínala s modelingem, až pak využila emocí, které předváděla před objektivem fotoaparátu a přešla na filmové plátno.

Chirurgové a jiné seriály

V herectví debutovala v roce 1992 ve filmu That Night. Čeští diváci si ji mohou pamatovat z televizního seriálu Roswell, kde hrála sexy mimozemšťanku. Díky seriálu si také našla dlouholetou lásku, svého hereckého kolegu Brendana Fehra.

Když získala svou velkou roli v seriálu Chirurgové, v průběhu let se stala hollywodským sex symbolem a objevila se na titulních stranách prestižních časopisů jako například Maxim, Vanity Fair a Cosmopolitan.

Ani adopce dítěte pro ni nebyla lehká

Přestože se 23. prosince 2007 se provdala v Park City ve státě Utah za zpěváka Joshe Kelleyho, s kterým se seznámila během natáčení hudebního klipu k písni "Only You", pár se rozhodl pro adopci. Catherine se stala matkou čínské holčičky a jak sama přiznala, začátky jejího mateřství nebyly jednoduché. Obě dvě, matka s dcerou, si na sebe musely zvykat.

Catherine Heigl uvidíte kromě Chirurgů také v páteční romantické komedii 27 šatů na Prima love ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.