Castle v úterý dostane zajímavou nabídku na sexy spolupráci! Co na to Kate?

Speciální případ má tentokrát na stole Richard Castle. A to hned v několika směrech. Co slavného detektiva-spisovatele čeká? A co ho také řádně rozhodí? Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love.

Kontakt z minulosti

Tak za prvé bude tento případ tak trochu osobní. Richarda totiž osloví jeho bývalá spolužačka Eva Whitfield, která má zdánlivě banální prosbu. Podezírá totiž svého manžela z nevěry a Castle by ho měl tak trochu šmírovat… Zdánlivě pohodový případ se nicméně řádně zvrhne, když je Eva nalezena mrtvá a Richard začne podezřívat právě údajně nevěrného manžela…

Kočka Brianna

Představitelka zavražděné Evy, Brianna Brown, má s napínavými žánry bohaté zkušenosti. Šestatřicetiletá herečka je totiž známá především z remaku hororu Noc oživlých mrtvol 3D, kde si zahrála Barbaru. A hlavní roli měla i v další hororové záležitosti Oběť zla, kdy ji dostala skupina vyšinutých náboženských fanatiků.

Brianna se objevila i v kriminálkách Myšlenky zločince (které můžete vídat taktéž na Prima Love) či Mentalista. Vidět jste ji mohli i v seriálech Ve jménu vlasti, Vincentův svět nebo Graceland. Nějakou dobu zakotvila také jako doktorka Lisa Niles v “nekonečném” seriálu General Hospital.

Proč její postavu v Castlovi zabili?

Uvidíte v úterý od 20.15 na Prima Love v dalším díle seriálu Castle na zabití.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.