Castle v Teorii velkého třesku? Ano!

Nathan Fillion zazářil nejen jako Castle, ale i v několika dalších oblíbených projektech – Firefly, Buffy: Přemožitelce upírů či Dr. Horrible´s Sing-Along Blog. Teď má na kontě i fenomenální seriál Teorie velkého třesku, který můžete vídat na Prima Cool. Byť se jedná jen o epizodní roli.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 21.20 na Prima love

Geekovská superstar

Nathan Fillion si v seriálu zahrál sám sebe, účinkování mu však zajistila právě role kapitána Malcolma Reynoldse z Firefly. Sci-fi hit, který se bohužel dočkal pouze třinácti dílů a závěrečného, mezi fanoušky velice rozporuplně přijatého, filmu. Fillion se objevil v epizodě Teorie velkého třesku, která na CBS běžela 19. února.

Firefly a Castle

O tom, jak oblíbeným počinem Firefly režiséra Josse Whedona bylo, ostatně svědčí i několik dílů seriálu Castle na zabití. Zvlášť ten, v němž Castle a Beckettová řeší vraždu na fanouškovském conu. V seriálu se v epizodní roli objeví také Gina Torres, která si ve Firefly zahrála Reynoldsovu parťačku Zoe.

Sci-fi hvězdy

Ostatně Fillion není jediných představitel oblíbených sci-fi hrdinů, kteří se v populárním seriálu objevili. Katee Sackhoff známá rolí Kary Thrace ze seriálu Battlestar Galactica se s Howardem "koupala" ve vaně, poměrně originálně byl v seriálu připomenut také Leonard Nimoy alias Spock ze seriálu Star Trek. V Teorii velkého třesku si sám sebe zahrál i James Earl Jones, který namluvil Darth Vadera ve Hvězdných válkách, či další idolové „Trekkies“ (označení pro fanoušky Star Treku) LeVar Burton či Wil Wheaton.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý ve 21.20 na Prima love.

(-nov)

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.