Castle v impozantním stylu! Tenhle případ mu dá zabrat

Práce Castla a Beckettové je málokdy veselá záležitost, ale to, co je čeká v příštím díle, je slušný bizár. Někdo totiž zabil ženu, která se výrazně podobá nedávno zavražděné prostitutce... Brzy se zjistí, že obě ženy znaly jednu poněkud podivnou osobu.

Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Záhadná lékařka

A tou je doktorka Kelly Nieman. Mladá žena s nic moc reputací. Je právě ona spojnicí mezi oběťmi a jejich vrahem, nebo dokonce vraždí ona sama? A proč si vrah nebo vražedkyně vybrali právě tyto dvě ženy? Úterní případ bude tak zapeklitý, že si vyžádá dokonce dvojdíl! A o napětí pravděpodobně nouze fakt nebude.

Z policajtky podezřelou

Zmíněnou doktorku ztvárnila šmrncovní herečka Annie Wersching. Patrně nej rolí sedmatřicetileté tmavovlásky byla agentka Renee Walker z 7. a 8. řady seriálového fenoménu 24 hodin. Krom toho si střihla epizodní role třeba v seriálech Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně, Upíří deníky nebo Lovci duchů. Momentálně hraje v kriminálce Bosch.

Herec z Doktůrků

Minimálně povědomá vám však bude nejspíš i další hostující „tvář“. A to Michael Mosley, hvězda oblíbených a trochu praštěných Doktůrků. Mosley si zahrál v 9. řadě svérázného Drewa Suffina. Krom toho prošel třeba retro seriálem Pam Am nebo skvěle přijaté válečné záležitostí Generation Kill. Co se osobního života týče, tak Mosley byl 3 roky ženatý s hvězdou True Blood Annou Camp, v roce 2013 však manželství kvůli „nepřekonatelným rozdílům“ vzalo za své...

Jakou bude mít tenhle sympaťák v Castlovi roli? A co se stane, že se Castlovi s Beckettovou případ tak „protáhne“?

Castla uvidíte v úterý od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.