Castle se žení! Čeká vás pořádně zvláštní díl

Ujetý, ale zábavný bude další díl seriálu Castle na zabití! Castle při výbuchu ztratí vědomí. Když se probere, zdá se, že většina jeho okolí trpí amnézií. Kromě dcery a matky ho totiž nikdo nepoznává!

Jiný vesmír

Brzy poté pak Richard Castle zjistí, že se dostal do paralelního vesmíru, kde se se svou aktuální parťačkou a láskou Kate Beckett vůbec nepotkali. Což je prekérka! Jak to dopadne? Můžeme vám prozradit, že na konci vás čeká jedno obzvlášť sladké překvapení! A to už jsme vám napověděli dost a dost titulkem. Podívejte se na opravdu zvláštní svatbu!

Odkaz na kapitána?

Bláznivá sci-fi vsuvka je možná dalším odkazem na další slavnou roli Nathana Filliona, jíž byl kapitán Malcolm Reynolds ve Firefly, sci-fi s westernovými prvky. V minulosti se tak například Castle s Beckettovou vydali na fanouškovský con, kde nechyběli ani fanoušci zmíněného serálu, v jednom z dílů si zahrála i Fillionova parťačka z Firefly Gina Torres a na Halloween kdysi Castle vyrazil také jako vesmírný kovboj. Uvidíme, jak se tentokrát podaří tvůrcům skloubit detektivní a sci-fi žánr!

Srandičky jim jdou

Ostatně tvůrci Castla na zabití se do podobných experimentů nepouštějí poprvé – v páté řadě například vystřihli poctu Alfrédu Hitchcockovi tím, že Castlovi na tělo napsali příběh inspirovaný slavným Oknem do dvora. Fantazii se meze nekladou.

Dívejte se na Castle na zabití už dnes ve 20.15 na Prima love!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.