Castle na zabití: Představitelka Kate opět na cestách. Kam vyrazila tentokrát?

Do Evropy znovu zavítala kanadská herečka a představitelka Kate Beckett Stana Katic. Kam se herečka, která zbožňuje cestování, vydala tentokrát? Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20:15 na Prima Love.

Hurá na “starý kontinent”

Nedávno Stana Katic potěšila fanoušky třeba fotkami z Peru, Paříže, nebo Chorvatska, kde má své kořeny - v Dalmácii se ostatně dokonce vdávala. Tentokrát se pro změnu vydala do staré dobré Anglie. A ani tentokrát se nezapomněla podělit o pár momentek.

Koukejte na ostrovní romantiku!

Na začátek trochu klasiky Stana si jako typická turistka zapózovala s anglickými domky a hlavně telefonní budkou. A podělila se i o trochu toho typicky anglického, deštivého počasí.

Do třetice nicméně pořídila i netradiční a vskutku efektní fotku ze svatby na britském venkově.

Nevěstě respekt jak hrom! A jsme zvědaví, zda Stana fandům nadělí i nějaké další ostrovní fotky.

Kate Beckettová má soupeřku

Zatímco v reálu si Stana Katic zjevně hodila relax, její hrdinka Kate Beckettová bude mít v úterní epizodě těžkou hlavu. Na aktuální případ k ní totiž vedení přiřadilo vrchní inspektorku s vynikající reputací. A Kate na kolegyni tak trochu žárlí…

Jak se spolu obě dámy popasují? A co na to Richard Castle?

Uvidíte v úterý od 20:15 na Prima Love v dalším díle seriálu Castle na zabití.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.