Castle konečně požádá Kate o ruku!

Trochu praštěný, leč půvabný. To je další díl Castla na zabití. Tvůrci popustili uzdu své fantazii a napsali vskutku zvláštní zápletku se skvělým závěrem. Tvůrci tak donutili svou věčně nezbednou postavu konečně udělat velký krok. Další díl seriálu Castle na zabití uvidíte v úterý od 20.15.

Co se Castlo stalo?

A nepřeháníme ani trochu. Castle se totiž jaksi probudí a zjistí, že ho krom nejbližších příbuzných nikdo nepoznává. A to včetně jeho vyvolené Kate… Prekérní situace se vysvětlí záhy. Castle je v paralelním vesmíru a musí najít cestu zpátky!

Happy ending

Nebudeme vás napínat… Castle uspěje a možná právě i prožité “trauma” ho “dožene” k jednomu velkému kroku – požádá Kate Beckettovou o ruku. Konečně si totiž uvědomil, že bez drsné Kate to v jeho životě nemá větší smysl. Navíc toho prožili společně už tolik, že by byla škoda jejich těžce vybojovaný vztah nespojit Se samotnou Kate Beckettovou totiž není často lehké pořízení, o čemž se přesvědčil zpočátku i Castle. Kate se v průběhu seriálu musí vyrovnat i se svými bolestmi. Ale Castle by byl skvělou oporou pro těžké životní chvíle, o tom žádná.

O formu zasnoubení se bát nemusíte – švihácký spisovatel a detektiv má v tomto romantickém úkonu skvělou praxi, neb byl ženatý už dvakrát. A jak známo, trénink dělá mistra.

Ale co na jeho romantické gesto řekne Kate?

Uvidíte už v úterý od 20.15 na Prima Love v extra vypečeném díle Castla na zabití!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.