Časová osa: Jak se z Miley Cyrus stala polonahá zpěvačka?

Na Prima love ve 20.15 uvidíte v pátek romantický film s jednou z nejdiskutovanějších současných zpěvaček. Miley Cyrus před dvěma lety rozvířila už tak dost bouřlivé vody amerického showbyznysu. Ve filmu Poslední píseň ji uvidíte s jejím bývalým snoubencem.

Americký film Poslední píseň s Miley Cyrus uvidíte na Prima love v pátek ve 20.15.

Filmová postava Miley Cyrus, Ronnie, se nikdy nesmířila s rozvodem svých rodičů. Zvlášť když se každý odstěhoval na jiný konec Ameriky. Život sedmnáctileté Veroniky 'Ronnie' Millerové je po rozvodu najednou vzhůru nohama. Její otec se odstěhuje z New Yorku do města Tybee Island ve státě Georgia. Přestože je to už tři roky, Veronika si se svými rodiči stále nerozumí a zlobí se na ně, hlavně na svého otce, dokud se její matka nerozhodne, že by bylo v nejlepším zájmu všech zúčastněných, aby strávila léto v Tybee Island se svým otcem. Její otec je bývalý koncertní pianista a učitel a žije tichý život v pobřežním městě. Je plně ponořen do tvorby uměleckého díla, které se stane hlavní ozdobou místního kostela.

Liam Hemsworth, brácha Thora

Tam se Ronnie postupně seznamuje s místními lidmi a po dlouhých pochybách se zamiluje do pohledného mladíka Williama, kterého ztvárnil australský herec Liam Hemsworth. Milostnému vztahu ale nepřejí obdivovatelky Wiliama ani jeho bohatá rodina. Nenávist však velké lásce nezabrání. Roniin otec (Greg Kinnear) umírá na rakovinu a poslední chvíle chce strávit ve svém domě u pláže. Kvůli lži, kterou William spolu se svým kamarádem vypustili, se strhne hádka a William odchází na univerzitu. Ronnie zustává až do samého konce u svého otce. Na pohřeb se dostaví celá vesnice včetně Williamovy povýšené rodiny a samotného Willa. Nakonec vše dobře skončí a u Ronnie a Williama se projeví silná láska.

Sexy Australan změnil její život. Stala se z ní "wrecking ball"?

Exsnoubenci se potkali právě během natáčení filmu Poslední píseň. Rodilý Australan Liam Hemsworth, jenž má o něco slavnějšího bratra představujícího Thora, okouzlil nejdřív její maminku na castingu. Ta Miley neustále přesvědčovala, že Liam je pro roli nejlepší a rozhodně by si tohohle povedeného Australana neměla nechat ujít. Jelikož matky mají vždycky pravdu, ti dva se během dvou let zasnoubili. Po třech letech vztahu ovšem oba dva oficiálně svazek ukončili. A z dlouhovlasé Miley se stala platinová blond pop- punkerka.

Jak stárne Miley? Rebelsky

Pravým jménem je Destiny Hope Cyrus. Když byla malá, táta jí říkal Smiley (Smíšek) – a později se ze Smiley stalo Miley. Miley je dcerou zpěváka Billyho Roye Cyruse a Leticie Tish. Miley jste mohli vidět už odmalička v různých amerických seriálech. Jako čerstvá teenagerka se ovšem proslavila rolí Hannah Montany. Z nevinné holčičky se ovšem poslední dobou stala obscénní rebelka.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.