Bývalého idola z Beverly Hills uvidíte na Prima love. Kam to dotáhl?

Dívka z divočiny - upoutávka

Na Prima love vás milerádi během sobotního večera ve 20.15 vrátíme do teenagerovských let, kdy nerozluční sourozenci Brenda s Brandonem ještě chodili na střední. Všichni asi pamatujeme i na Davida Silvera.

Dýdžeje z jedné z nejluxusnějších středních škol v Beverly Hills, Davida Silvera, si všichni nejspíš pamatujeme. Kam se dostal jeho představitel dál? Následoval herecký důchod jako většinu z hvězdiček Beverly Hills?

Většina z nás ho totiž nezná jen z filmů, ale i jako manžela. Manžela jedné z největších hereckých sexbomb dnešní doby – Megan Fox. Briana Austina Greena uvidíte na Prima love v sobotním filmu Dívka z divočiny. Trojnásobný otec představuje ve filmu Neda. Ned se snaží prorazit jako fotograf u novin, ale jeho snímky postrádají originalitu. Proto se vydává na výpravu za záchranou chlapce, kterého unesli Apačové. Místo chlapce ale narazí na indiánskou dívku v nesnázích.

Profesionální manžel

Ačkoliv se Green po odvysílání Beverly Hills 90210 tak úplně ve filmovém průmyslu neztratil, málokdo (minimálně) v Evropě ví, co vlastně tento herec dělá. Americké diváky si po svém kariérním vrcholu v Beverly našel znovu v roce 2007 jako „Derek Reese“, neohrožený bojovník hnutí odporu v televizním seriálu "Terminátor: Příběh Sáry Connorové". Předtím dokonce vystupoval i v sitcomu s Freddiem Prinzem Jr. pod názvem "Freddie".

O jeho kariéře toho sice moc neuslyšíte, jeho život však zná většina. Je to hlavně tím, že byl dlouholetým partnerem a manželem Megan Fox (hvězdy Transfomers), s kterou má dvě děti. Ona pracovala, on byl na mateřské dovolené, a možná proto manželský pár nedávno oznámil rozvod.

Nechá se živit od exmanželky

Nedávno se v bulváru objevila velice zajímavá zpráva. Z rozvodového dokumentu, jehož kopii přinesl server TMZ.com, vyplývá, že se David ze seriálu Beverly Hills 90210 chce nechat od bývalky i po rozvodu živit! Jeho příjmy totiž nejsou nikterak závratné, alespoň oproti Megan.

Podívejte se na film Dívka z divočiny na Prima love v sobotu ve 20.15!

Sdílejte článek