Seriály a filmy

24. listopadu 2015 10:00

Petra Kloidová

Brutální vrah znovu na scéně! A Kůstka je mu v patách!

Pořádnou dávku napětí dostanete ve středu na Prima love. Temperance „Kůstka“ Brennanová jde totiž po krku zabijákovi – kanibalovi. Do seriálu se vrací Gorgomon! Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte ve středu od 21.15 na Prima love.

Co je zač?

K tomu, že je tahle bestie zpátky, Kůstku dovede nález zavražděné oběti – bez kolenních čéšek. Ty knězi, který kvůli ráně do srdce zemřel zhruba před třemi dny, vrah odborně chirurgicky vyjmul.

Kam povedou stopy?

Rozbíhá se pátrání, které má překvapivé výsledky – vyšetřovatelé se totiž dostanou k sejfu Gorgomona, který by mohl přinést poznatky o tom, jak zabiják své vraždy plánuje a kdo další může být na řadě. Do Gorgomonova myšlení se pokouší „nahlédnout“ třeba i doktor Sweets. Pomůže to?

Rodinné záležitosti

A aby toho nebylo málo, Kůstka musí opět řešit svého bratra, problematického Russe Brennana. Nejdříve tedy kontaktuje Kůstku jeho partnerka Amy s nemocnou dcerou a otázkou, zda neví, kde se Russ nachází. Kůstka ženě poradí, ať jde pro informace za jejím otcem, a když se Russ opravdu objeví, je shledání znovu celkem dramatické.

A o drama nebude nouze ani během samotného vyšetřování.

Další díl seriálu Sběratelé kostí už ve středu od 21.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.