Božské boty na toto léto, které by nosila Carrie Bradshaw!

Carrie Bradshaw si raději místo večeře v předražené džungli jménem New York koupila módní bibli Vogue. Zkrátka proto, že měla pocit, že ji zasytí víc. Děti v Africe by tomu asi nerozumněly, nicméně většina z nás ji tak trochu chápe. Jedna ulítává na kabelkách, Carrie Bradshaw na botách.

"Utratila jsem 40 000 dolarů za boty a nemám kde žít? Vypadá to, že se doslova stanu malou scvrklou stařenou, která žije ve svých botách!"

říká Carrie ve chvíli, kdy ji Aiden pošle smlouvu na vykoupení jejího vlastního bytu. Zatímco ostatní holky mají našetřeno (Charlott na to stačil manžel), ona nemá ani vindru, zatímco si své luxusní střevíčky dává už skoro do kuchyňské trouby (ano, hned vedle svetrů). Carrie prostě má slabost pro krásné boty. Jejím bohem byl návrhář, jehož rukopis poznáte okamžitě.

Ačkoliv to neznamená, že Manolo Blahnik byl do vysílání Sexu ve městě neznámý, Sex ve městě a nezkrotná adorace jeho bot, kterou si pravidelně procházela Carrie Bradshaw, ho proslavila i mezi lidmi, kteří by za jeho jedny jediné střevíčky zaplatili celou svou výplatu. A vemte jed na to, že jeho umělecká díla, která jsou tu od toho, abyste je provětrali, vás zasytí rozhodně víc než stostránkový Vogue.

Carrie boty miluje a s ní i další miliony žen. Podívejte se na povedenou kolekci jaro/léto 2014 těch nejhezčích střevíčků a sandálků. Většina z nich je opravdu od Blahnika, na konci však najdete i levnější kousky. Nemůžeme přeci upadnout do deprese v takový letní den! Carrie Bradshaw by vám je schválila!

Boty, boty, boty. Nechte se překvapit ve fotogalerii:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.