Seriály a filmy

18. listopadu 2016 22:00

Petra Kloidová

Boj o nový život! To je thriller Přede mnou neutečeš!

O domácím násilí pojednává film na sobotu – německé drama Přede mnou neutečeš. Hlavní hrdinka se snaží začít nový život, minulost je jí však stále doslova v patách. Snímek Přede mnou neutečeš uvidíte v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Jak se zbavit psychopata?

Susannin život je na houby. Špatně se vdala a doma má násilníka, který ji týrá. V zoufalé situaci se rozhodne pro zoufalé řešení – nafingovat vlastní smrt. To, co se zprvu zdá jako dobrý nápad, nicméně tak úplně nezafunguje.

Hrdinka bojuje o vlastní život

A zatímco Susanne začne s úplně znova a s novým milencem po boku chce zapomenout na minulost, její muž nevěří tomu, že je mrtvá a najme si soukromého detektiva. Ten je profík a Susanne najde… Nezbývá, než aby vše s hulvátem vyřešila jednou provždy. Dokáže to?

Ženy, co začaly s novou identitou

Než to v sobotu zjistíte, připomeňte si pár filmů, které se zabývají podobným tématem. Patrně nejslavnější je oscarový trhák Titanic, který vystřelil na hvězdné nebe Kate Winslet a Leonarda DiCapria. Hlavní hrdinka Rose tu během ztroskotání lodi, poté co zemřel její milenec, fingovala vlastní smrt a utekla sňatku s násilnickým snoubencem.

Méně úspěšná byla v podobné lsti Julia Roberts jako týraná hrdinka Laura v dramatu Noci s nepřítelem. Ta sice předstírá, že se utopila, ale manžel později její plán odhalí a je jí v patách.

Jak dopadne Susannin plán?

Uvidíte v thrilleru Přede mnou neutečeš v sobotu od 20.15 na Primě LOVE.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.