Bez hranic: Novou kriminalistku čeká těžký případ

Děsivé zločiny i novou tvář přinese čtvrteční díl seriálu Bez hranic. Komu jsou tentokrát elitní vyšetřovatelé na stopě? A na koho se můžete těšit? Další díl seriálu Bez hranic uvidíte ve čtvrtek ve 20:15 na Prima Love.

Bez hranic: Novou kriminalistku čeká těžký případ

Nepředvídatelná hrozba

Tým se tentokrát musí vypořádat se zuřivým sniperem, který zabíjí lidi na různých místech a v různou dobu. Jeho chování je nepředvídatelné, nebezpečnost vysoká. Tohle bude napínavý!

Arabela přichází

A právě tenhle křest ohněm čeká nováčka týmu - dámu s “pohádkovým” křestním jménem Arabela Seeger. Tuhle Holanďanku jste mohli vidět jako inspektorku už v první sérii, druhá jí pak přivádí jako jednu hlavních postav seriálu. Arabela, která původně působila v Rotterdamu, vedle holandštiny mluví plynně anglicky, německy a italsky. Co všechno ji asi v nové práci čeká?

Kdo to je?

Arabela je zatím asi jednou z největších televizních příležitostí pro Britku Laru Rossi. Sympatická herečka, kterou budete moci vidět i v pokračování sci fi Iron Sky: The Coming Race, je nicméně velice aktivní na divadelní scéně.

Herečka si také zahrála s Joem Dempsiem na divadle. Toho můžete znát například z populárních seriálů Skins a Hra o trůny.

Laru jako Arabelu uvidíte už ve čtvrtek od 20:15 v dalším dílu seriálu Bez hranic.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.