Autorka Chirurgů shodila kila a má šmrnc jak hrom!

Shonda Rhimes je známá tím, že svým postavám dává zabrat. Nadaná autorka je nicméně tvrdá i na sebe a nedávno tak prošla velkou životní proměnou. Další díl seriálu Chirurgové uvidíte v neděli od 22.20 na Primě LOVE.

Jednu z nejslavnějších amerických producentek, která se díky práci na seriálových Chirurzích stala jednou z nejvlivnějších 100 lidí v kultuře podle časopisu Time, možná tak úplně neznáte, protože vždy stojí za kamerou. Pro americký televizní byznys je to však královna, s kterou by měli být za dobře všichni herci a herečky. Dává jim totiž práci. A je jasnou pravdou, že Chirurgové se stále drží na špici sledovanosti a kvality dramaturgie na americkém trhu.

Shodila spoustu kil

Šik, ale poněkud korpulentní dáma – tou byla Shonda Rhimes. Loni na podzim se nicméně producentka a scenáristka rozhodla udělat razantní krok a nasadila dietu a pohyb. Výsledek je impozantní – šestačtyřicetiletá Rhimes si (naštěstí) zachovala tvary, nicméně je z ní mnohem šmrncovnější dáma! Posuďte sami.

Při natáčení, kde se vyfotila s herečkou Zoe Saldana, je Shonda ještě při své staré váze.

Nejnovější fotky ukazují úplně jinou madam.

Klobouk dolů!

April a Jackson prožívají těžké chvíle.

Co vás čeká v dalším díle Chirurgů? No, ani tentokrát to hlavní hrdinové a hrdinky nebudou mít jednoduché. April a Jackson se vyrovnávají se smrtí dítěte. Arizona zas s tím, že Callie pravděpodobně balí jiné ženy. Ale je tu i jeden pozitivní obrat pro Meredith! Co to bude?

Uvidíte už v dalším dílu seriálu Chirurgové v neděli od 22.20 na Primě LOVE.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.