Amerika má talent: Kdo vyhraje jeden milion dolarů?

Soutěž, která hledá nejrozmanitější talenty, se chýlí ke konci. Viděli jste stovku soutěžících, kteří předvedli svoje umění. A na nás bylo posoudit, jak moc dobré bylo. Šest finalistů bude mít v pátek na Prima love možnost vyhrát jeden milion dolarů. Amerika má talent bude znát svého vítěze!

Ruce a hlas se klepou. Pot jim stéká po zádech. Sleduje je milion diváků, kteří se rozhodují, komu právě změní život. Posledních šest finalistů má poslední možnost ukázat svůj um, neboť jen jednoho z nich vyberou diváci. Vítěz získá milion dolarů a svou velkolepou show v Las Vegas.

Poslední týdny jsme vás provázeli soutěží a ukazovali miláčky publika a porotců.

A teď přijde otázka, kterou můžou zodpovědět jen diváci. Kdo to bude? Kdo se stane absolutním vítězem pořadu Amerika má talent?

Streetstyle ve stylu Davida Garibaldiho

David a jeho skupina spojují hudbu, tanec a umění. Na první pohled kluci z ulice. Na ten druhý taky. David dal dohromady několik svých talentovaných kumpánů a tahle show z toho vznikla. Mají šanci vyhrát? To můžete posoudit i vy z vystoupení, které předvedli ve čtvrtfinále:

Joe Castillio namaloval do písku portréty porotců, při čemž nadchl i skeptického Howarda Sterna. Že by se tady někdo nadchl pro svou krásu? Viditelně to zabralo. Podívejte se na to, jak jejich podobizny z písku dopadly!

O hudebníkovi, který hraje na všechno, co si umíte představit, jsme už jednou psali. Tenhle sympaťák jménem William Close potvrdil několikrát porotě, že se v něm nemýlili. Sharon a Howard Stern ho dokonce považují za absolutního vítěze. A je pravda, že William svůj poslední koncert dotáhl do dokonalosti.

Připomeňte si ho tady:

Má intelektuální show Williama šanci zaujmout americké diváky?

Jeden z dalších, kdo bude čekat na milost diváků, je i komik Tom Cotter. Nebo to snad bude dětská show taneční skupiny The Untouchables? Posledním vystoupením byli cvičení psi Olate Dogs, kteří i tentokrát nadšeně a hravě zaplnili podium. Soutěžící už nemohou nic změnit a jediné, co jim zbývá, je vyčkat na výsledky diváckého hlasování ...

Podívejte se na to, jak to všechno dopadne! Amerika má talent končí a vy se konečně dozvíte jeho vítěze!

Kdy? Ve 20.15 na Prima love!

Znáte nejlepší hlášky Howarda Sterna, drsného porotce Amerika má talent?

Turf si láme kosti, kloubí ramena a tančí!

Hluchý tanečník a ústa plná havěti- to je Amerika má talent!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.