Ally McBealová: Během natáčení zkolabovala

Herečka Calista Flockhartová během natáčení seriálu Ally McBealová bojovala s obrovským vyčerpáním.

Několikrát zkolabovala a jednou z příčin byl i minimální příjem potravy. V roce 2000 ji poprvé odvezla záchranná služba z natáčení. Po natáčení na Manhattan Beach byla převezena do nemocnice, kde strávila šest hodin a podle své tiskové mluvčí tehdy nechala vzkázat, že za její zdravotní stav může vyčerpání a dehydratace.

Za dva dny už zase stála na place. Všem už ale tehdy bylo jasné, že za kolapsem herečky stojí stres a špatná životospráva. Kráska, která si dříve dopřávala tři chody denně a pravidelně cvičila, začala celý den pít jenom kávu a všem tvrdila, že je v pořádku. O rok později se rozhodla adoptovat syna.

Až po letech drobná herečka prozradila, že trpěla anorexií, protože se bála o svou postavu. Při natáčení seriálu zhubla až o dvě konfekční velikosti. Od problémů s poruchou příjmu potravy jí pomohl až vztah s hereckým kolegou Harrisonem Fordem, kterého si později Calista vzala za manžela.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.