6 novinek, které o sobě prozradila vyšetřovatelka Rizzoli!

Nedávno jsme vám přinesli informaci, že Angie Harmon na sebe do časopisu US Weekly prozradila několik osobních věcí, o kterých nemůžou vědět ani ti nejzarytější fanoušci. Nebyly všechny, a tak pro vás máme pokračování.

Představitelka vyšetřovatelky Rizzoli, Angie Harmon, je od přírody velice aktivní člověk, který má rád zábavu. A její extrovertní povaha se v showbyznysu rozhodně vyplatí. Nedávno se tak svěřila médiím s tím, jaká vlastně je, když nenatáčí úspěšný seriál Rizzoli & Isles (ve skutečnosti televizní show tento rok skončila).Informace, které o sobě prozradila Angie Harmon, jsme vám už částečně zprostředkovali, tedy jen slabý odvar, a teď budeme pokračovat dále, aby váš obrázek o herečce a bývalé modelce byl zcela kompletní.

V minulém článku jste se tedy mohli dozvědět, že Angie o ruku její dosavadní manžel (bývalý hráč NHL) požádal před zraky miliony lidí během Late night show Jaye Lena. Jak se živila do doby, dokud se nerozhodla být modelkou? A co o ní ještě nevíte?

1) Seriálová hvězda se narodila v oblíbeném městě proslaveném seriálovým fenoménem – Dallas.2) Herečka nikdy nekouká na televizní reality show.3) Vtipným zjištěním je i to, že herečka tvrdí, že neumí lhát, což je na herečku poněkud nevhodná vlastnost, co říkáte? 4) Na Bora Bora si zaplavala v moři se žraloky.5) Se jménem Angie Harmon zažívá občas těžké chvilky. Jedná se spíše o její přijmení, které vlastní i další oblíbená seriálová postava jménem Mark Harmon.6) DVD Boot Camp s Billym Blankem? To zaručuje štíhlou postavu Angie. Takže, milé dámy, máme co objevovat.Sledujte každý čtvrtek na Primě LOVE krimi Rizzoli & Isles ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.