50 myšlenek při sledování 50 odstínů šedi

Příběh o moci v podobě Mr. Greye, který skrývá ve své temné herně svých padesát odstínů šedi, se včera dočkal filmové premiéry. My jsme se premiéry zúčastnili také a tohle jsou myšlenky, které se urodily v naší šedé kůře mozkové.

Fenomén 50 odstínů šedi má jedno velké plus, knihu nemusel nikdo zfilmovat proto, aby se o jejím vydání dozvěděli i nečtenáři. Tuto popkulturní číslovku známe všichni, stejně tak jako její základní příběh. Jak mladá nezkušená studentka ke štěstí přišla, když se do ní zamiloval pohledný mladý milionář, který má ovšem jednu vadu. Nemiluje, on jen... doplňte si jiné synonymum za zvuků kožených bičíků a kovových pout.

Rok před natáčením se spekulovalo o tom, kdo bude hrát nezkušenou Anastasii, a nakonec je to krásná dcera Melanie Griffith (Dakota Johnson). Daleko větší pozdvižení způsobil výběr pana Greye. Bývalý model a herec Jamie Dornan.

Zkrátka, všichni jsme byli zvědaví. A tohle je výsledek:

1) Wow, narvané kino během luxusní premiéry. Většina mužů tu musí být nejspíš za trest (nebo chytře využívá situace a čeká na horkou tečku po dokoukání nejočekávanějšího sexuálního trháku. Kolik vznikne dnes dětí?)

2) Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí. Sedíme ve druhé řadě. To znamená, že uvidíme všechny póry herců a hereček a každý detail těla Jamieho Dornana. Ve všem hledej pozitivum.

3) Dakota je přirozeně krásná. Jemně červené tváře přesně podle knižní předlohy a nemožné oblečení. A upadne, hned jak vejde do dveří jednoho sexy milionáře v dokonale padnoucím obleku! On je sexy.

4) Počkat, počkat, ten Grey je na ni během rozhovoru pěkně drsný. Takhle se chová k nezkušeným a nejistým pannám, Greyi?! No fuj.

5) Upřímně, pod jakým kamenem to Anastasia žila, že vůbec netuší, která bije?

6) Na rozdíl od Anastasie by každá slušná holka své kamarádce po setkání s milionářem vyzvonila i jakou měl barvu ponožek. Ona se zmohla jenom na tři přídavná jména.

7) Scéna v železářství. Grey je opravdu nenápadný. Aneb jak si milionář vyjel nakoupit pár věciček do obyčejného železářství na rohu ulice "chudá" a "ještě chudší". A párkrát jsme se i zasmáli.

8) Vás by nezarazilo, že si u vás objednává chlap lepicí pásky a svorky během toho, co vás svléká očima? Už bych vytáčela 158, v hlavě myšlenky na seriálového Dextera...

9) Ok. První líbačka ve výtahu. Docela sexy, ale hlavně jsou vtipné ty pohledy ve chvíli, kdy se otevřou dveře výtahu. Pohledy k nezaplacení.

10) Není trochu ujeté, když vás chlap kontroluje ve chvíli, kdy se jenom trochu přiopijete? A ještě je náhodou "zrovna vedle v baru"? U českých holek by to zaručeně nestíhal.

10) Greyův brácha hrál v True Blood. A je docela hezký. Ale není to milionář, takže zpátky ke Greyovi.

11) "Eat me", "drink me" – dobrý tah, Greyi. Anastasia v jeho hotelovém pokoji si na nic nepamatuje.

12) Ajajaj! Grey se svlečený do půl těla blíží do postele k Anastasii. Drž se, holka! Vypadá to, že sexuální predátor zaútočí.

13) Tak to sexy ukousnutí toastu, to je jasná stopa, že Grey nebude jen sexy rošťák. Dobře on!

14) Šel se osprchovat. Polovina ženské populace by se k němu připojila. Ta druhá by tam už čekala od rána. Anastasie si v klidu dojí svůj nakousnutý toast. Není to žádné dilema, že ano.

15) Ááá, je tak krásně vidět, jak se Grey zaháčkoval, aniž by ona hnula prstem. Už plánuje rande, ha.

16) Byt, pardón, mrakodrap Greye je neuvěřitelně úžasné designové dílo.

17) A je to tady. Trapný okamžik, kdy Anastasie musí vybalit, že je panna. Oh-ouh.

18) Ona opravdu asi do svých 23 let žila pod nějakým hodně těžkým kamenem, kam se k ní nedostala žádná informace o sexu. Jinak si to nedovedu vysvětlit. Xbox v Greyově "playroomu" čeká málokdo, ale ta její naivita je docela vtipná.

19) Greyův playroom je zase docela strašidelný, upřímně.

20) Měl 15 "subek"? Je to málo, nebo moc?

21) Grey ukazuje Anastasii její pokoj, všechno by platil a nemusela by se o nic starat – a víte, co? Složenky se neptaj!

22) Měla se ještě zeptat, jestli by ta helikoptéra byla také její! Vždycky je lepší brečet v helikoptéře než na autobusové zastávce.

23) Málokdo má takový první sex s tolika hračkami okolo. V historce pro vnoučata bych však nezmiňovala to o těch pověšených bičících na zdi...

24) Co se musí tvůrcům nechat, je to, že lidské tělo zobrazili přirozeně. Jejich kůži, póry... žádná umělotina. Prostě sex průměrně hezkých lidí.

25) Dakota je normální krásná holka bez umělých prsou. Zvykněte si.

26) Docela se mi ulevilo, že sexuální scéna nebyla žádné porno.

27) Jamie Dornan modeling nezapře. Není vymakaný moc, ale ani málo. Sem tam sixpack a krásná vypracovaná záda. A tak to má být.

28) Grey po sexu hraje na piano. Nejsem expert, ale tipuju to na Ódu na radost.

29) Ona se zbláznila. Vaří mu snídani?

30) Kdybych vařila já, tak už evakuovali celý mrakodrap.

31) Poznat matku vašeho nevím-kdo-to-je-ale-spíme-spolu hned po sexu je trochu... divné.

32) Zalezla bych do ložnice a ani nedutala.

33) Grey je gentleman, pěkně představil Anastasii své matce a ještě vlastně přitakal na rodinnou večeři.

34) S tou smlouvou si dělá legraci, že jo?

35) Pěkně mu to vytmavila, když mu napsala "sbohem". A Grey jako hafánek přišel s lahví vína k paničce. Bude přemlouvat. Sexem.

36) Přemlouvání mu docela jde.

37) Další překvápko, Grey se jde sám od sebe seznámit s otcem Anastasie. Je na místě mu říkat gentleman?

38) Pracovní schůzka s Greyem. Takové šaty by si Anastasia dovolit nemohla, a jehly od Laboutina? Svět je nespravedlivý.

39) Viditelně ho má pěkně na háku. Dobře udělala, když odešla! Panáček si mohl nechat zajít chuť.

40) To její mini autíčko je vtipné. Zvlášť v případě, že jdete z byznys schůzky s milionářem, ale možná lepší, než jezdit sockou, ne?

41) Control – freak je pro Greye slabé slovo.

42) Grey je v podstatě akorát obětí nějaké zvrhlé paničky, která ho v 15 zasvětila do takových prasáren.

43) Přestaň říkat, že něco chceš, Greyi, když ani nevíš, jak se to dělá normálně!

44) Chudák holka.

45) Whoa! Grey s kalhotami na půl žerdi a bez trička. Ještě jeden centimetr a vidíme všechno.

46) Tvůrci si celkově hrajou na centimetry s nahotou a to je docela napínavé.

48) Nicméně scéna sexu na červené kožené posteli s dramatickou hudbou připomíná scénu potápění Titaniku. Za dveřmi playroomu čekám každou chvíli Celine Dion.

49) Proboha, ať nedělá scény... Dovedu si představit daleko horší věci, které by jí mohl udělat.

50) Počkat! To je konec? Ale, ale...

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.