5 zajímavostí o představitelce Matky. Co má společného s českou kotlinou?

Naprosto speciální díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku vás čeká ve středu odpoledne. Je totiž celý věnován matce Tedových dětí! Než si pustíte telku a dozvíte se životní příběh této veledůležité dámy, mrkněte na pár zajímavostí o její představitelce Cristin Millioti.

Divadelní hvězda

Devětadvacetiletá Američanka je protřelou divadelní herečkou. Na prknech, která znamenají svět, se pohybuje odmala a nevynechala ani legendární Broadway. Ostatně divadlo ji netradičním způsobem tak trochu spojuje s Českem.

Tony Awards za muzikál

Cristin totiž krom jiného zabodovala v hudebním představení Once vycházejícím ze slavného nezávislého snímku Ira Glena Hansarda a Češky Markéty Irglové. Cristin v muzikálu vystupovala mezi léty 2011 až 2013 a právě za tento počin získala prestižní Tony Awards! Klobouk dolů! Mimochodem právě její muzikálnost hrála roli při obsazování Matky – ta je totiž v seriálu hudebně nadaná.

Kontroverze

Nicméně právě obsazení Millioti nevzbudilo u řady fanoušků pochvalné reakce a dá se říct, že pro některé byla i (mírným) zklamáním – představovali si totiž v roli tak zásadní osoby, jakou Matka v ději je, prostě někoho známějšího. A Cristin, byť nadaná a sympatická, se tak některým zřejmě zdála třeba po Jennifer Lopez nebo Jennifer Morrison příliš „obyčejná“. Co vy na to?

Leova kočka

Cristin přitom v té době však už v televizi úplným nováčkem nebyla – měla za sebou účinkování v populárním seriálu Rodina Sopránů nebo v Dobré manželce. A nedávno ji potkala větší role v hollywoodském filmu – ztvárnila totiž první manželku hlavního hrdiny ve velkofilmu Vlk z Wall Street. Je dobrá a neskutečně jí to tam sluší. To vypadá na pěkně našlápnutou kariéru!

Líbí se vám Cristin jako Matka?

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku věnovaný speciálně Matce uvidíte ve středu od 19.25 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.