5 věcí, na které nesmíte v pátek odpoledne zapomenout

Vánoce jako by byly od slova válcovat... A pátek už je malá sobota. Zároveň však patří k nejhektičtějším dnům pracovního týdne. Všichni už se nemůžou dočkat dalšího nakupování v přeplněných nákupních centrech. Máme tu návod, jak přežít takový vánoční pátek ve zdraví.

Jsou ani ne dva týdny před Vánoci a vy nemáte jestě ani polovinu dárků, které musíte nakoupit pro své nejdražší. O podezřele zapáchajícím lineckém těstu v ledničce, které marně čeká na svůj výkon služby, ani nemluvě.

Párkrát se během dne přistihnete, jak sami sebe cynicky ubezpečujete, že "Vánoce" jsou od slova válcovat. A že se jim to daří. Pátek odpoledne je chvíle, kdy za sebou konečně zavřete dveře a váš osobní svět může začít. Na co nezapomenout?

1) Slušně pozdravte své kolegy, i když upozorníte na to, že jdete o dvě hodiny dřív z práce... Ježíšek ty dárky prostě sám nenakoupí... (ale mohl by na ně alespoň vydělat)

2) Než vstoupíte do obchodního centra, vyzbrojte se pevnými nervy. Ano, jen pevnými nervy. Citlivější povahy si prostě počkají na vylidněné dopoledne během 24. prosince

3) Během nakupování dárků se nezapomeňte něčím odměnit za to, že jste hlas ve své hlavě (jménem Terminátor) během nakupování neposlechli. Ony by ty děti bez vás tak hezké Vánoce neměly, to víte moc dobře...

4) Teď zbývá jen doma zatočit s cukrovím. Jestli linecké dělá někdo skvěle, jste to vy. Ale co tentokrát nabídnout návštěvám něco speciálního? Třeba takové vánoční vydání časopisu Prima Fresh se 100 stránkami receptů by se vám mohlo hodit. Koukněte:

5) Sobotní plány jsou jasné, bude se péct. Teď však máte právo na to si odpočinout, vypnout a zrelaxovat se. Vždyť jste přežili vánoční shon se vší grácií a bez toho, abyste se zbláznili!

To si zaslouží krátkou detektivku z britského prostředí. Mrtví svědci vám na Prima love ve 20.15 ještě naposledy pošimrají mozkové závity:

Hned poté si však můžete dát večerníček pro dospělé. Carrie, Samantha, Miranda a Charlotte budou znovu řešit sexuální život celého New Yorku s důvtipem, humorem a trochou toho módního stylu. Péřové bundy nechte za dveřmi ve 22.20.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.