5 věcí, které se naučíte během sledování Myšlenek zločince

Myšlenky zločince X (8) - upoutávka

Myšlenky zločince se v Americe řítí pomalu ale jistě do 13. řady, americká krimi je i po tolika letech stále úspěšná. Podívejte se na to, co se naučíte, když budete sledovat Myšlenky zločince pravidelně každé pondělí na Prima LOVE.

Co se děje v Myšlenkách zločince, uvidíte na Prima LOVE ve 20.15!

V Bostonu došlo k únosu právníka a speciální tým Aarona Hotchnera začne se sestavováním profilu. Agenti se domnívají, že únos má spojitost s advokátní prací, a tímto směrem vedou vyšetřování až do chvíle, než objeví jeho tajný byt…To uvidíte v pondělních Myšlenkách zločince.

Co se naučíte během sledování Myšlenek zločince? 5 důležitých věcí, které se v životě hodí...

1) Pracovat v týmu

Speciální tým jednotky je rázným důkazem, že bez ostatních lidí to zkrátka nejde. Spolupracovat s ostatními a zasazovat puzzle do rozpracovaného případu, kde každý v týmu má svou úlohu, je zcela nezastupitelné.

2) Ukázat podporu

Nejen kolegové by si měli během těžkých časů ukazovat osobní podporu, protože i osobní životy zasahují do života pracovního. To jde třeba J.J. a Reidovi výborně.

3) Nezapomínat na fitness

Psychicky náročná práce nemusí být pouze u speciální jednotky FBI. Všichni si něčím procházíme, udržovat naše tělo zdravé a v kondici je ale zásadní proto, abychom psychický stres ustáli.

4) Udělat si čas na relax

To je druhý důležitý čas, který člověk musí plně využít. Bez lenošení totiž nejde být příliš aktivní dlouho. Dopřejte tělu spánek a pohodu.

5) Organizovat

Uklízet po sobě je jedna z důležitých součástí duševní hygieny. Ne nadarmo se říká, že uklízený byt znamená uklizenou a klidnou duši. Vzpomeňte si na dr. Reida, který se snaží organizovat si svůj život a až na maličkosti mu to vychází.

Sledujte Myšlenky zločince na Prima LOVE v pondělí ve 20.15.

Sdílejte článek