5 věcí, které nevíte o krásné Italce ze seriálu Bez hranic

Tým v seriálu Bez hranic má na dosah velký úspěch – zločinec Genovese míří do vězení Mezinárodního soudu. Jenže Genovese drží trumf, kvůli němuž hrozí, že veškerá práce přijde nazmar. A Eva Vittoria se tak vydává do utajení, aby zjistila víc o tom, kam kontakty zločince sahají.

Další díl seriálu Bez hranic uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love. Poznejte společně s námi, kdo bude vyšetřovat případ mezinárodního zločince, aby se dostal tam, kam patří. Genovese má však mocné prsty propletené celou společností. Dostane se mladá "policistka" v utajení do jeho spárů?

Mrkněte na pár informací o této postavě. Její osud je řádné drama!

Konec jednoho snu

Eva je šarmantní Italka, která svého času žila skvělý život – do doby, než jí oba rodiče zahynuli při výbuchu auta. Dívka se později dozvěděla, že se její otec zapletl s mafiány. A pustila se do boje s podsvětím.

Drsná holka

Navzdory svému mládí je Eva už zkušenou veteránkou z boje proti italské mafii. Pokud jde o její práci v týmu, je pak specialistkou na operace týkající se potírání vyděračů, praní špinavých peněz, obchodu s drogami i nelegální migrace.

Není policistka, ale...

A malá zajímavost. Eva jako jediná v týmu nepochází původně z policejní jednotky, ale z armády.

Šikovná dáma

Tak trochu dobrodružný život, i když v mnohem příjemnějším slova smyslu, má i Evina představitelka Gabriella Pession. Gabriella se totiž narodila v roce 1977 na Floridě a později procestovala slušný kus světa. Už v šesti letech se s matkou přestěhovala do Itálie, věnovala se krasobruslení i baletu, našlápnutou sportovní kariéru jí však v 15 zhatila nehoda. Tanec ale zbožňuje dodnes.

Herectví i filozofie

Po životním zvratu tahle šarmantní Italka odjela do Austrálie, kde studovala a pilovala angličtinu (mimochodem krom ní a italštiny se domluví ještě španělsky a německy). Hrát začala po návratu do Itálie, kde však také začala chodit na univerzitu. Konkrétně na obory filozofie a humanitní studia. Kromě seriálu Bez hranic a rolí v řadě italských produkcí jste tuhle dámu mohli vidět třeba ve španělském historickém dramatu 13 růží.

A občas si zapózuje i jako modelka. V roce 2009 například pro italskou mutaci časopisu Playboy.

Další díl seriálu Bez hranic uvidíte ve čtvrtek od 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.