5 slavných vegetariánů včetně Kůstky ze Sběratelů kostí

Představitelka seriálové Kůstky ve Sběratelích kostí odmítá přijmout jakoukoliv živočišnou stravu. Nesní maso, vejce, ale ani med. V oblasti showbyznysu však není sama, kdo se rozhodl pro veganství. Takový životní styl vyznávají i muži, do kterých byste to v životě neřekli...

Sběratele kostí uvidíte v úterý ve 21.20 na Prima love.

Krom herectví se Emily „Kůstka“ Deschanel věnuje i boji za práva zvířat. Umělkyně je známá jak spoluprací s organizací PETA, tak i striktním veganstvím. Nejí žádné výrobky živočišného původu. Mezi slavnými osobnostmi není výjimkou. Tady je 5 celebrit, které na steak ani omeletu nepozvete.

Veganka? Ne tak úplně. Allanis Morisette

Známá zpěvačka Alanis Morissette a její bratr Wade. Foto: Instagram.com

Vegankou-nevegankou. Tou je americká zpěvačka a kytaristka Alanis Morisette. Interpretka slavného hitu Ironic se na veganství dala před šesti lety, nicméně má jednu slabost, jíž neodolá – ústřice. Jinak prý však k veganství přistupuje zodpovědně. Dokonce i ráda vaří a jejími favority jsou polévky a cizokrajné pokrmy.

Prezidentova proměna

Rakouský prezident Heinz Fischer a bývalý americký prezident Bill Clinton. Foto: isifa.com

Další slavnou osobností, která se – tentokrát až v poměrně pozdním věku – dala na veganství, je americký exprezident Bill Clinton. Ten byl přitom dlouho známý svou láskou k masu i sladkostem, změna přišla až se zdravotními problémy i prezidentovou touhou vypadat dobře, až povede k oltáři svou dceru Chelsea. Na veganské dietě bývalý prezident opravdu výrazně zhubnul, paradoxem je, že se pak spekulovalo, zda ho netrápí nějaký fyzický neduh.

Z vegetariána veganem

Brad Pitt je Angelině věrný i před filmovou kamerou. Foto: isifa.com

Maso ze svého jídelníčku před lety vyškrtl i hollywoodský sex symbol Brad Pitt, později dokonce údajně přešel na veganskou stravu. V domácnosti Brada a Angeliny se tak asi jede na dvojí jídelníček – neb Angie je známá i svou láskou k masu.

Proměna rváče

Vyplazený jazyk boxera Mika Tysona... to je zvíře! Foto: facebook.com

Ačkoliv proslul tím, že v ringu svému soupeři málem ukousl ucho, na talíř si kus masa nenaloží. Řeč je o slavném boxerovi Miku Tysonovi. Ten se stal veganem poté, co se, po značně kontroverzní životní etapě, rozhodl výrazně přehodnotit svůj další život. Ostatně už od dětství měl údajně silný vztah k zvířatům a svou kariéru „započal“ bitkou poté, co parta výrostků ubližovala holubům, které chovala jeho rodina.

Mezi další slavné veganky patří třeba herečky Olivia Wilde, Portia de Rossi či herec Woody Harelson. Emily Deschanel proslula tím, že vyznávala veganskou stravu i v těhotenství, kdy čekala syna Henryho, a tento přístup mezi nastávajícími matkami také aktivně propagovala.

(-nov)

Silvestr s Primou Love!

Také vás nebaví silvestrovské veselí za zvuků petard? Ty z nás, které chtějí strávit poslední den v roce 2012 v klidu domova, i tak můžou prožít večer plný zábavy, zvratů, lásky a luxusu! Prima Love vám ukáže silvestr, z kterého vás hlava bolet nebude.

Keenu Reeves v listopadové romanci

O naší klasickou seriálovou nabídku vás nepřipravíme ani na silvestra. Ale večírek posledního dne v roce začne romancí s rozervaným Keenu Reevesem. Listopadová romance (20:00 hod.) je tak trochu bláznivý příběh o dvou lidech, kteří se svým životním stylem nepřibližují ani omylem. Keenu Reeves v roli tvrdého kariéristy potká velice netradiční dívku Saru (Charlie Theron). Sara se bude snažit během jednoho měsíce ukázat svět v jeho lepší perspektivě.

Svět celebrit

Po Listopadové romanci se vrátíme do prostředí, které důvěrně známe. Životy českých celebrit podrobně rozebere Martina Gavriely v pořadu Top Star Love (22:05). Jak české celebrity slavily Vánoce? Jaké dárky chystaly pro své nejbližší?

A sex (nejen) ve městě

Ve 22:40 se rozběhne další epizoda úspěšného seriálu Sex ve městě. Carrie se nikdy nebojí zeptat, a tak se dozví, že pan Božský se už nikdy nehodlá ženit. Ani s Carrie, autorkou novinářských sloupků o sexu. Ani její přítelkyně Charlotte to nemá lehké, přestože potká nejlepšího milence na světě. Pan Zajíček je sice návykový, ale také na baterky….

Od 23:15 až do silvestrovské půlnoci prožijeme v záři luxusu a celebrit společně s pořadem Top Star. Silvestr plný zábavy, vztahů, lásky a leckdy šťastných konců, ten prožijete s Primou Love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.