5 sladkostí, pro které stojí za to podlehnout pokušení

V pondělí ve 20:15 na Prima love uvidíte další díl reality show Sladké pokušení. Ta je o dvou sestrách, které si v Americe budují cukrárny. Pomalu, ale jistě se jejich obchody rozrůstají, s nimi ale přichází také stres a větší požadavky od klientů. Tady nalezenete malou inspiraci na sladké pokušení.

Jak říká klasik, sladkého není nikdy dost. Proto se podívejte na ty sladké recepty, které vás během odpolední kávy v chladivém jarním vánku dovedou přivést na myšlenku, proč má ještě cenu žít:-)

A když už je to jaro, nezapomeňte na to, že by bylo záhodno využít trochu toho (někdy mraženého) ovoce. Začínáme s čokoládovým orgasmem brownies. U tohoto dezertu si totiž můžete krásně nastavit jeho hořkost či sladkost, podle toho, jaké chutě vás zrovna prohánějí.

Malinové brownies. Foto: Gurmet

V tomto čokoládovém krasavci najdete hlavně maliny, ale určitě je vám jasné, že vaší fantazii se meze nekladou.

RECEPT NAJDETE TADY

Lívanečky nemusíte jíst jen jako okázalou snídani. Jezte je okázale i během oběda, večeře, v noci. Je to vlastně jedno, protože lívance můžete jíst opravdu kdykoliv. Stejně jako brownies je můžete krásně doplnit různým druhem ovoce. A pokud vám nechutná ovoce, vždycky postačí med (lépe javorový sirup) a skořice.

Kváskové lívance. Foto: Kitchenette.cz

To, co vidíte na fotce, jsou zrovna kváskové lívance od úspěšné blogerky, která se objevila v show Jana Krause!

RECEPT NAJDETE TADY

Pokud nechcete sladkému obětovat extrémně hodně času, stačí si udělat francouzské toasty s horkými malinami, které by vás mohly nadchnout.

Horké maliny sice můžete použít i na zmrzlinu, ale proč se ochudit o tu sladkou chuť nacucaného toastového chleba? Také vás nic nenapadá? Tak se podívejte na recept:

RECEPT NAJDETE TADY

Přepadla vás chuť na něco exotického a neobvyklého? Tady je jednoduchý recept, který zvládne i nezkušený kuchař či kuchařka. Pokud máte troubu, v které se dá grilovat, máte napůl vyhráno. Můžete se těšit na grilovaný ananas s chilli.

Ananas s chilli. Foto: isifa.com

Exotická chuť ananasu a chilli vás určitě překvapí. Potřebujete med, chilli, ananas, řecký jogurt a dýňová semínka. Jak na to přesně? Koukněte na recept:

RECEPT NAJDETE TADY

Pokud vám tato inspirace nestačí, tak sladké recepty najdete na našem webu Prima Fresh.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.