5 ponaučení pro život z Myšlenek zločince

Speciální jednotka FBI spolu spolupracuje už více jak deset let. Jedná se o největší profesionály na světě, a tak je na čase se od nich něco naučit. Jejich pravidla se totiž dají využít i v našich životech obyčejných smrtelníků.

Myšlenky zločince můžete sledovat každé pondělí ve 20.15 na Prima LOVE. Můžete se těšit na další briskní akci speciální jednotky FBI v nedořešeném případu, s kterým si místní policisté neví rady.

Agenti speciálního týmu FBI odlétají na Floridu, kde došlo k brutální vraždě ženy, kterou pachatel oblékl do dresu roztleskávačky…Jak si s tím poradí speciální tým? To uvidíte už v pondělí večer.

Pravidla z Myšlenek zločince dokáže použít i vy! Máne pro vás pár nápadů inspirovaných právě od nich...

1) Podporujte svůj tým

V týmuje síla. Každý z nich z ná svoje přednosti a svoje slabosti, proto spolu spolupracují tak dobře. Klíčem k úspěchu je i podpora svých kolegů. I když si z nich můžete dělat legraci jako Derek z Dr. Reida, ve vážných chvílích se musíte podporovat navzájem.

2) Nabídněte svou podporu

Ne vždycky je všechno tak, jak by mělo mít. A během těch nejhorších časů každý člověk ocení to, kdy může někoho obejmout. Vzpomínáte na přátelství A.J. a Reida?

3) Nezapomínejte na fitness

Když je vaše tělo nemocné, stoprocentně pracovat nemůže ani vaše psychika, proto speciální jednotka nezapomíná ani na pravidelný pohyb. Derek Morgan by mohl vyprávět.

4) Naučte se vařit

Být soběstačný v životě je základ. Proto by každý měl umět alespoň jeden recept uvařit. Hlad neobalamutíte, David Rossi o tom ví své.

5) Naučte se relaxovat

Během náročných úkolů v práci (a to nejspíš neřešíte vraždy po celé Americe) je nutné nezapomenout na odpočinek. Naučte se relaxovat sami a s přáteli tak, jak to občas dělá speciální tým z Myšlenek zločince. U vína a jídla!

Myšlenky zločince uvidíte na Primě LOVE každé pondělí ve 20.15.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.