5 perliček o zrzce Alyson Hannigan z Jak jsem poznal vaši matku!

Alyson Hannigan je jako Lily Aldrin prostě supercool. Než si vychutnáte díly seriálu, kde tak zazářila, mrkněte na pár zajímavostí o této hvězdné zrzce. Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte ve středu v 19.20 a 19.50 na Prima love.

Měla stalkera

S pořádnou patálií se Alyson musela vypořádat před pár lety. Jistý John Hobbes ji totiž na přelomu roku 2012/13 posílal výhrůžné zprávy přes internet! Slovně napadal jak herečku, tak i její rodinu a Alyson se dokonce bála o vlastní život i bezpečnost svých blízkých. Nakonec zasáhl už v zimě 2013 soud a Alyson i jejímu manželovi Alexisovi se ulevilo.

Má superschopnost

Umí něco, co zvládá málokdo… Zavázat si tkaničky nohama. Alyson to komentuje tím, že má prostě šikovné prsty a zvlášť při výchově dětí je to schopnost k nezaplacení.

Nesnáší cigára

Alyson je vskutku militantní odpůrkyně kouření. Pokud ji někdy potkáte a budete ji chtít oslovit, típněte radši nenápadně cigaretu a dejte si žvejku.

Chodila s bubeníkem Mansona

Už dvanáctý rok je Alyson provdaná za herce Alexise Denisofa. Předtím však randila třeba s Ginger Fish – extravagantním bývalým bubeníkem kapely Marylina Mansona. Nutno podotknout, že při pohledu na Alexise je jasné, že herečka si na jeden typ chlapa zřejmě nepotrpí. Alespoň co do vzhledu.

Je to psycholožka

Alyson není jen herečka – získala totiž bakalářský titul z jiného oboru. Konkrétně z psychologie. Studovala na California State University v Northridge. Ne že by neměla na kontě řadu fajnových rolí, ovšem vzdělání se prostě hodí. Pro jistotu.

Další díl seriálu Jak jsem poznal vaši matku uvidíte ve středu v 19.20 a 19.50 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.