5 důkazů, že rok 2016 patřil představiteli Sherlocka Holmese

Sportovní medaile, šťastná rodina, návrat k práci, která ho proslavila a seriálový Sherlock Holmes. Takový byl rok pro Johnnyho Lee Millera a rozhodně můžeme říct, že byl úspěšný. Proč? Podívejte se na zásadní momenty herce za rok 2016.

Vánoce nejsou pro Prima LOVE žádnou výmluvou k tomu, aby změnila program. Krimi seriály uvidíte i nadále a můžete si tak trochu odpočinout od přeslazených pohádek. K tomu vám pomůže i Sherlock Holmes: Jak prosté.

Podivní podezřelí

Americký seriál s anglickým Sherlockem můžete sledovat každou středu ve 20.15. Samozřejmě se můžete dívat na premiérový díl čtvrté řady. Sherlock Holmes řeší případ ženy, která spadla z desátého patra. Děsivé lidské katastrofě ještě dohrává fakt, který si snad nikdo neumí představit Podezření totiž padlo na její tři děti…

Ale teď se vraťme k životnímu příběhu herce a představitele Sherlocka Holmese Johnnyho Lee Milera. Johnny je ten šťastlivec, kterémuz se rok 2016 velice povedl. I když už jsme bilancovali jednou, protože Johnny oslavil 44 narozeniny, musíme vám připomenout, že jeho rok byl zkrátka skvělý.

1) Dožil se 44 narozenin, což u adrenalinového blázna a představitele jednoho z nejslavnějších feťáka vůbec, je poměrně zázrak!

Johnny Lee Miller měl narozeniny, Foto: Instagram.com

2) Nedávno si odvezl medaily (blíže nespecifikovaného kovu) z bojového sportu jiu jitsu.

Sherlock Holmes: Jak prosté - Johnny Lee Miller medaile, Foto: Instagram.com

3) Jeho manželství s bývalou modelkou kvete. A dokonce je dobrým otcem.

Sherlock Holmes: Jak prosté - Johny ukázal manželku, Foto: Instagram.com

4) Seriál "Elementary", v českém znění Sherlock Holmes: Jak prosté, má stále velice slušnou sledovanost. Zatímco vy můžete sledovat čtvrtou řadu, v Americe se ještě těší na odvysílání několik epizod z páté řady.

Sherlock Holmes: Jak prosté - zákulisí natáčení, Foto: Instagram.com

5) Herec se letos v létě vrátil se svými bývalými kolegy k natočení pokračování nejlegendárnějšího filmu anglické kinematografie - Trainspotting. A vypadá to, že se v únoru můžeme těšit na další filmovou legendu.

Americký Sherlock ukázal plakát k pokračování Trainspottingu. Venku je i trailer, Foto:

Sherlocka Holmese uvidíte už ve středu ve 20.15 na Primě LOVE!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.