4 nejvíc šokující momenty z Myšlenek zločince

Každé pondělí můžete na Prima love sledovat americký krimiseriál Myšlenky zločince, kdy se speciální agenti FB snaží ponořit do duší krutých a leckdy vyšinutých násilníků. Pamatujete si na ty nejvíc šokující momenty ze seriálu?

Myšlenky zločince můžete vidět každé pondělí ve 20.15 na Prima love. Speciální agenti FBI tentokrát zamíří do Marylandu, kde budou řešit další záhadnou vraždu. Tentokrát se všechno odehrálo u stolu.

Smrt u stolu

Honosným domem v Bethesdě v Marylandu zní vánoční melodie a u prostřeného stolu sedí čtyři členové rodiny. Jenže je duben a všichni jsou mrtví. Matka byla uškrcena, zatímco ostatní tři oběti zastřeleny. Starší syn i otec rodiny se pohřešují. Policie na místě zadrží muže, který je celý od krve. Hotche dostihne minulost, když se po čase znovu setkává se svým tchánem Royem Brooksem, kterému právě diagnostikovali Alzheimerovu chorobu. Jejich vztah je velmi napjatý, protože Roy mu nikdy neodpustil Haleyinu smrt. Můžete se tedy těšit na pěkně zapeklitý případ v pondělních Myšlenkách zločince.

Pamatujete si na ty nejvíc šokující momenty v historii Myšlenek zločince?

1) Derek Morgan zodpovědný za smrt malého chlapce?

Toposlední, co by sexy Derek Morgan čekal při přítelu do Chicaga za svou matkou, bylo, že ho policie zatkne. Bohužel se Derek nachomýtl k malému chlapci, kterého ještě ten den někdo zavraždil. Derek byl tak podezřelým číslo jedna. Díky jeho kolegům se mu však dokonce podařilo z vazby dostat a chytit pravého vraha (série 2, epizoda 12).

2) Spencer Reid unesen a mučen

Nevinný geek dr. Spencer Reid byl ve třetí sérii unesen mužem se schizofrenií, mužem s třemi osobnostmi v jednom těle. Reida sice zachránil po nějaké době jeho tým, ale mučení a záměrné předávkování drogami od psychopata, zanechalo na psychice Reida obrovské následky. Reid se se závislostí na drogách a depresemi vypořádá v další seriálové řadě (série 3, epizoda 14–15).

3) Když se Garcíi nepovedlo rande

Penelope neboli Baby Girl potkala v kavárně okouzlujícího muže a souhlasila se schůzkou. Schůzka se však příliš nepovedla – Penelope byla mužem postřelená a tvůrci seriálu nám ukázali, co všechno zmůže cliffhanger od dob smrti Bobbyho Ewinga. Na konci dílu totiž nikdo netušil, zda nejlepší kamarádka Dereka žije, či ne (série 3, epizoda 9).

4) Když brutálně zavraždili manželku Aarona Hotchera

Vrah s přezdívkou Repear se chtěl veliteli FBI zkrátka pomstít. Sledoval jeho ženu a syna. Manželka Aarona byla zastřelena, Hotcher ji našel, jak umírá. Aaron a celý jeho tým nezmohli tento díl naprosto nic (série 5, epizoda 9).

Myšlenky zločince uvidíte na Primě love v pondělí ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.