4 nejhorší filmoví sousedi vůbec!

Klepání koštětem na strop nebo hlasité romantické projevy za zdí. Máme je všichni, známe to všichni. Sousedi umí být leckdy pěkně otravní! Našli jsme vám 4 nejhorší filmové sousedy vůbec. Určitě se nemáte tak špatně.

V neděli na Prima LOVE uvidíte americký horor Stupnice strachu. O čem snímek je? O lidských bludech a samozřejmě strachu.

Mladí manželé se stěhují na bezpečnější místo. V jejich bývalém bydlišti byla totiž žena přepadena a následky stále nese velmi těžce. Jenže ne všichni noví sousedé jsou přátelští… Těšte se na neděli ve 20.15 na Prima LOVE.

Všichni s nimi máme zkušenosti. Sousedi totiž tak trochu sdílejí i náš život, stejně jako my sdílíme ten jejich. A bohužel o sobě víme třeba i to, co bychom vědět nemuseli. Zdi jsou někdy však neúsprosné.

1) Baba na zabití

Ben Stiller a Drew Barrymore konečně objevili svůj vysněný byt. Netuší však, že babička, jež bydlí nad nimi, je zosobněním pekla. Manželé tak začínají splácet krutou daň za úžasný byt... Film režíroval Danny De Vitto.

2) Smrt krásných panen

Éterická a tajemná story o sousedech, kteří měli krásné dcery. Mladý teenager však objevuje důvody a důsledky sebevražd všech pěti nádherných sester, které bydlí v jeho ulici. Snímkem začala svou úspěšnou kariéru režisérka Sofia Coppola.

3) Sexbomba od vedle

Osmnáctiletý Matthew Kidman (Emile Hirsch) je normální mladík, který doposud pořádně nežil. Pak se ale zamiloval do své nové sousedky, krásné a zdánlivě nevinné Danielle (Elisha Cuthbert). Když Matthew zjistí, že perfektní "sexbomba od vedle" je někdejší pornohvězda, jeho křehká existence se otřese v základech. Pubertální sen stane se skutečností!

4) Sousedi (2)

Mac (Seth Rogen) a Kelly (Rose Byrne) jsou hrdými rodiči malé holčičky a tak nějak smíření s tím, že pro ně už skončily divoké večírky a že jediné špeky, které mají, jsou ty na břiše. Žijí v útulném domečku v tiché ulici a pomalu se připravují na krizi středního věku. Když si sousední dům pronajmou vysokoškoláci v čele s vyrýsovaným hezounem Teddym (Zac Efron), zavětří nebezpečí. Komedie má i úspěšné pokračování.

Sledujte v neděli ve 20.15 horor Stupnice strachu.

Uložit

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.