4 filmové charaktery, které byly celou dobu mrtví

"Vidím mrtvé lidi," je snad jedna z nejslavnějších filmových hlášek všech dob. Tenkrát Jerry Halay J. Osment zazářil na plátnech jako kluk, který musí vyřešit případy mrtvých lidí, s kterými umí komunikovat. Šestý smysl není jediný s překvapivým koncem.

Na Prima love uvidíte v sobotu thriller, který vám na tělě vytvoří husí kůži. Film Hlasy mrtvých uvidíte na Prima Love už v sobotu ve 20.15. Hlavní postava filmu je třicetiletá žena Ellie. Ellie je právě ta, která vidí duchy, komunikuje s nimi a pomáhá jim. Ke své schopnosti se dostala poměrně zajímavým způsobem.

Ellie se právě stala kurátorkou muzea vlaků. Na slavnostním otevření omdlela v důsledku alergické reakce. Ocitla se mimo své tělo a už se blížila ke světlu, když ji zastavil Brendan, její manžel, který zemřel při autonehodě.

Klinická smrt, která ji dovedla k zvláštním schopnostem

Ellie se z bezvědomí probere v nemocnici. Při odchodu potká brečící holčičku Tamaru.

Ellie ji doprovodí do pokoje. Tam ale uvidí dívenčino bezvládné tělo a dojde jí, že celou dobu mluví s duchem. Více uvidíte v sobotu na Prima Love ve 20.15.

Šestý smysl

Když vám osmiletý klučina, který se moc rád schováva ve svých fantaziích, tvrdí, že vidí mrtvé lidi, co uděláte? Ano, pošlete ho k dětskému psychologovi. Toho hraje Bruce Willis, který má svých problémů v osobním životě dost, ale sám cítí, že případ tohoto chlapce je něčím speciální a musí mu pomoci.

Mrtví lidé po něm totiž něco chtějí. Bruce Willis v ten moment netuší, že od malého Haley J. Osmenta bude také potřebovat velkou službu.

Ti druzí

Mladá žena Grace (Nicole Kidman) žije na konci druhé světové války v domě se svými dvěma dětmi osamělý život. Ten je naplněn nekonečným čekáním na muže, který odešel na frontu a je již delší dobu nezvěstný. Graciiny děti trpí zvláštním druhem alergie na sluneční světlo, proto musí být v jejich přítomnosti všechny pokoje v domě zatemněny.

Grace je stále nervózní, své děti vychovává tvrdě. I tak však neustále cítí, že dům obývá někdo další, někdo, koho nemůže spatřit, kdo ji však v jejích představách o to více ohrožuje. S příchodem trojice tajemných sloužících dostávají události rychlý spád, jehož vyvrcholením je odhalení hrůzného tajemství minulosti starého domu...

Dům snů

Když Daniel Craig zrovna není mužem, který slyší na "007", stěhuje se svou opravdovou manželkou (Rachel Weisz) do filmového Domu snů. Úspěšný vydavatel Will se svou ženou Libby a svými dvěma dcerami přestěhoval do klidného městečka v Nové Anglii. Zatímco se ve svém novém životě zabydlují, zjišťují, že jejich dokonalý domov byl dějištěm vraždy matky a jejích dětí. Celé město je přesvědčeno, že zemřeli rukou svého manžela a otce, který celý incident přežil.

Will skládá dohromady hrůznou skládačku událostí a zjišťuje, že příběh posledního člověka, který opustil Willův vysněný dům je děsivý právě tak, jako příběh toho, kdo do něj vstoupil po něm.

A další...

Mezi další filmy s podobným strašidelným nápadem patří i Silent Hill (2006), nebo A Tale of Two Sisters (2003)...

Sledujte Hlasy mrtvých na Prima Love v sobotu ve 20.15!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.