3 zásadní momenty ve vztahu Kůstky a Boothe

Kůstka a Booth patří k oblíbeným televizním párům. Za 9 řad populárního seriálu už stihli ledacos – vedle objasňování vražd a stíhání pachatelů spolu začali i chodit, počali dítě a před "pár díly" měli i svatbu. Připomeňte si pár pěkných i napínavých momentů, které spolu ti dva zažili.

Další díl premiérové řady seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love. Co uvidíte v tomto díle? Dvojice rybářů najde v rákosí v jezeře ostatky ženského těla. Kůstka a kolegové ji brzy identifikují. Jde o mladou ženu z Afghánistánu, která spolupracovala s vládou a zjišťovala informace o teroristech. Motivů a podezřelých je tak hned několik…

Líbání pod jmelím

Jednou z (mnoha) oblíbených scén je například speciální polibek Kůstky a Boothe pod jmelím ve vánočním díle Santa in the Slush. (3x9). Ačkoliv spolu ústřední duo začalo chodit až dlouho poté, už tehdy nebyl ten polibek úplně přátelský. Chemie mezi Emily a Davidem funguje na výbornou!

Zachránili si krk

Před nedávnem jsme tu zmiňovali jednu z nejbrutálnějších vražednic seriálu – Hrobařku. Ta šla po krku i Brennan a Hodginsovi – pohřbila je v autě v dílu Aliens in the Spaceship (2x9). Všechno naštěstí dobře dopadlo a fanoušci oceňují i scénu, kdy zachráněná Kůstka skončí vystrašenému Boothovi v náručí.

Nicméně Hrobařka si později (The Hero in the Hold, 14x4) políčí i na Boothe. A tentokrát ho dramaticky pro změnu zachraňuje Kůstka v helikoptéře. Booth je totiž uvězněn na širém moři v lodi, která má vybuchnout.

Nějak se to komplikuje

A teď ještě "přitvrdíme". Pořádné překvapení čekalo fanoušky v šesté řadě (6x23, Change in the Game), kdy Kůstka Boothovi oznámí, že je těhotná. Jeden z nejzásadnějších momentů jejich vztahu tvůrci seriálu šoupli na konec série, malá Christine přišla na svět až v sedmé řadě.

Další díl seriálu Sběratelé kostí uvidíte v úterý ve 20.15 na Prima love.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.