3 věci, kterým se nevyhnete, když se přátelíte s opačným pohlavím

Mezi mužem a ženou nemůže být přátelství. Nebo může? A když už, tak ti dva vždycky skončí v posteli. Jak to dopadá mezi přáteli, to můžete vidět ve filmové premiéře romantické komedie S láskou, Rosie.

S láskou, Rosie uvidíte v kinech už 15. ledna.

Kamarádi na život a na smrt, ale jinak by se zabili. Nebo milovali?

Vědecké výzkumy tvrdí, že pokud se lidi znají jako malé děti, něco jim brání, aby se do sebe jako dospělí zamilovali. Rosie a Alex, hrdinové romantická komedie S láskou, Rosie se znají už od školky. V době prvních lásek a sexu svoje zážitky s patřičnými detaily samozřejmě probírají, tomu druhému to ale není vždy úplně po chuti.

Proč? Ať je to jak chce, Rosie zůstává v Dublinu, zatímco Alex jede na Univerzitu do Bostonu. Mezi nimi stojí oceán a v průběhu života i jiné vztahy, aféry, dokonce jiná manželství, závazky a děti. Na oba čekají méně i více bláznivé a zábavné momenty, občas se potkají a spadnou spolu do bazénu a zase vplují zpět do svých životů. Rosie se dokonce povede dohodit ztepilou blondýnu Alexovi za ženu... – no, to by si asi nejradši nafackovala.

Mezi Rosiem a Alexem je dlouhou dobu přátelství, kterému většina populace prostě nevěří. Muž a žena v jednom v kamarádském vztahu a bez sexu? To nejde. Přesto takové vztahy existují. A tito nebožáci čelí různým úsudkům ze strany okolí. Je to boj o pevné nervy.

1) Všichni vás pokládají za pár (i vaši rodiče)

Jste spolu víceméně pořád, tak spolu musíte zákonitě i chodit. Pozvánka na večírek od vaší kamarádky přijde rovnou i jemu.

1) Když tedy nejste pár, jeden z vás musí tajně milovat toho druhého.

Proč by to jinak dělal? Proč by s vámi trávil tolik času dobrovolně?

2) Nebo je to gay!

V tom případě by to šlo.

3) Když spolu nejste teď, všichni si stejně myslí, že spolu jednou skončíte.

Máte to holt těžké. Lásce zdar a nezapomeňte si zajít do kina na komedii S láskou, Rosie:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.