Seriály a filmy

14. července 2015 16:30

Petra Kloidová

3 nejlepší internetové pořady o pečení!

Je léto, slunko pere a vaše nálada je na úrovni hladiny vašeho bazénu. Samozřejmě ke koupání patří i grilovačky, které každý z nás miluje. Co si ale tyto večery ozvláštnit něčím sladkým?

Právě se blíží narozeniny vašeho nejmenšího a vy si chcete nejenom užít pěkný víkend se svými přáteli a jejich ratolestmi, ale chcete mu dopřát i fantastický zážitek z narozeninového dortu. A co je lepšího, než udělat dítěti ten nejkrásnější dort ať už v cukrárně, nebo doma v troubě! Inspiraci můžete nabrat nejen u nás, ale také v mnoha pořadech, které právě teď můžete najít jedině na PRIMA PLAY.

Show Fantastické dorty vás zavede přímo do centra dění jedné z největších kuchařských soutěží USA. Nejlepší cukráři spolu soutěží, kdo vytvoří nejnápaditější dort, který splňuje parametry zadané kupcem. Jednou je to dort pro Akvárium, poté zase dort ke Dni nezávislosti. Vždy vás čekají ovšem ty nejoriginálnější kousky, které jen tak nenajdete.

Naopak pořad Božské dorty vám ukáže, jak se v Baltimoru ti nejtalentovanější lidé z cukrářského oboru snaží vyhovět všem požadavkům svých zákazníků. Dělají všechno větší, úžasnější, prostě boží. Duff Goldman patří k jedničkám v oboru a dokázal to mnohokrát, ať už při výrobě dortu, nebo při rozhovorech se zákazníky!

Pokud ale nemíříte tak vysoko a rádi se podíváte po inspiraci tady doma, rozhodně vám musíme doporučit Božské dorty od Markéty! Česká cukrářka v každé epizodě svého pořadu vytváří ty nejlepší možné kombinace, jež nejen skvěle vypadají, ale také skvěle chutnají!

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.