11. řadu Sběratelů kostí můžete sledovat i online na Prima PLAY!

Každé úterý můžete sledovat na Prima LOVE premiéru Sběratelů kostí. 11. řada má pro fanoušky velké odkrývání, nové postavy, ale i velkou ztrátu. Všechno budete moci sledovat i online po odvysílání.

Zatímco v úterý 28. března odvysílala Prima LOVE první díl 11. řady, v americké televize ten den dali symbolické sbohem představitelé Sběratelů kostí po dvanácti letech natáčení seriálu. Všechno má svůj konec, ale my rozhodně nekončíme.

Premiérové díly Sběratelů najdete i na Prima PLAY

Diváci Prima LOVE mohou sledovat premiérové díly v úterý ve 20.15, zároveň hned po odvysílání mohou najít díly v našem online archivu Prima PLAY.

Do populárního seriálu tvůrci zakomponovali i další těhotenství hlavní představitelky Kůstky – stejně jako v předešlé sérii s jejím prvním potomkem. Malá Christine „dostane“ bratříčka, uhodnete jak se jmenuje?

Kromě toho vám můžeme prozradit, že dvě postavy, které znáte i z předešlých sérií, čeká smrt. Které to budou? To můžete zjistit v úterý večer a na Prima PLAY.

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.