11. řada Sběratelů kostí byla ohrožena zdravotními komplikacemi Davida Boreanaze. Co se stalo?

2. díl premiérové 11. řady můžete sledovat už toto úterý na Prima LOVE. Předposlední řada seriálu byla před rokem během své televizní premiéry v ohrožení. Představitel Boothe totiž vážně ochořel. Jak se vše nakonec vyřešilo?

11. řada začíná parádně napínavě. Kůstka je totiž bez Bootha. Detektivové pokračují v pátrání po zmizelém Boothovi a hledají vraha jeho bratra. A Kůstka se rozhodne zvážit návrat do funkce ředitelky institutu, aby se mohla lépe podílet na hledání svého ztraceného muže…

Na Sběratele kostí můžete nově koukat vždy po odvysílání na Prima PLAY.

Boreanazovi selhalo zdraví

Teď se vraťme k tomu, proč byla americká premiéra 11. řady skoro zrušena. Představiteli Bootha, jedné ze dvou hlavních postav, zkrátka selhalo zdraví. Před premiérou zbývalo několik týdnů a David Boreanaz byl stále v nemocnici nebo v domácím ošetření. Jenže seriálu chybělo natočit několik scén právě s Davidem.

"Nic pro mě není důležitější než Sběratelé kostí, proto jsem byl nadšený tím, když pro mě producenti seriálu vymysleli natáčení tak, abych se mohl za několik týdnů kompletně uzdravit. Vymysleli natáčecí plán tak, abych všechno dotočil včas před premiérou," prozradil médiím herec.

Ačkoliv není oficiálně známo, co se hercovi přihodilo zdravotně, ven prosákly informace, že měl opravdu ošklivou reakci na silná antibiotika, z které se musel léčit několik týdnů. Je nutné podotknout, že premiéra se v minulém roce stihla včas.

A 11. řadu plnou nových postav, vytváření nové rodiny a odchodu blízkých si můžeme užít i my na Prima LOVE.

Premiérová řada Sběratelů kostí každé úterý ve 20.15 na Prima LOVE nebo po odvysílání na Prima PLAY.

Uložit

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.