10 věcí, které nevíte o Jennifer Aniston

Hollywoodská diva nás nepřestává fascinovat a zaslouží si pozornost nejen jako herečka, nýbrž i o jako výrazná celebrita. Co o ní ještě nevíte?

Jennifer Aniston se už odmalička pohybuje v showbyznysu. Tatínek je filmový producent, maminka, bývalá modelka, která byla herečkou. Možná vás dokonce překvapí i fakt, že Jennifer studovala jednu z nejlepších hereckých škol ve Státech a její první kroky pak směřovaly na prkna, která znamenají svět. Vybírala si role velice alternativního charakteru. A pak přišla realita, která se snadno popíše příslovím "hladový jak herec".

Po dvou letech zjistila, že tohle nikam nevede, a odstěhovala se do Hollywoodu. Rok 1994 pro ni byl přelomový, dostala roli Rachel Green v Přátelích. Ti jí změnili život navždy.

Vzpomínáte všichni na devadesátá léta a její účes sestříhaný okolo brady, což pak bylo nejspíš nejčastěji vyslovené přání v každém kadeřnictví? Jennifer Aniston prostě od začátku kariéry pomáhala udávat trendy. to však není zdaleka jediná zajímavá věc, jež bychom v souvislosti s touto hollywoodskou stálicí měli vědět. Přestože je Jennifer hvězdou prvního formátu, spoustu věcí o ní my, normální pozemšťané, nevíme. A tady se můžete dozvědět víc!

1) Jennifer se dříve věnovala malování. Byla tak dobrá, že její obraz visel v newyorském Metropolitním muzeu umění, kam se dostane málokterý dospělý umělec. O to zajímavější je, že Jennifer v té době bylo pouhých jedenáct let.

2) Během své divadelní kariéry musela pracovat v telemarketingu, ale i jako číšnice nebo recepční.

Jennifer Aniston si poprvé v životě zahrála striptérku Foto: archiv Warner bros

3) Jednou ji jedna fanynka rozpoznala v nezáviděníhodné situaci. Jennifer v té chvíli byla nahá v sauně.

4) Je vtipné, jak se i taková hvězda jako Jennifer touží potkat s další hvězdou. Její vyvolenou je Barbara Streisand.

5) Jennifer vyhrála Zlatou malinu. To je cena, jež se udílí během předávání Oscarů a znamená naprostý opak, kterým se ve své filmografii moc nechlubíte.

6) Bývalá manželka Brada Pitta má velmi pošramocené vztahy s vlastní mamkou. Ta se o ní do médií několikrát vyjádřila velice hrubě. Posledním hřebíčkem do rakve jejich vztahu bylo, když o ní matka napsala knihu Od matky a dcery k Přátelům.

7) Když jsme u fenomenálního sitcomu Přátelé, Jennifer v posledních sériích vydělala na každé epizodě rovný jeden milion dolarů.

8) Říkali jsme, že Jennifer vyrůstala v showbyznysu, a tak musíme zmínit i jejího dědu, herce. Ale i slavného kmotra. Nevíte? Její kmotr není nikdo jiný než legendární holohlavý detektiv Kojak.

Herečka Jennifer Aniston nenalíčená a nalíčená Foto: Instagram.com

9) Hollywoodská hvězda v roce 2000 vysoudila od časopisu Celebrity skin pět set padesát tisíc dolarů za to, že zveřejnil snímek Jennifer "nahoře bez", když se opalovala.

10) Jennifer Aniston byla v roce 2002 herečkou, která měla nejvíce titulních stran ve všech časopisech. Vysvětlení je na místě. Její obličej dokáže statisticky prodat nejvíce výtisků.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.