10 outfitů dr. Watsonové ze 4. řady Sherlocka Holmese. Je to luxus!

Na Prima Love uvidíte další díl seriálu Sherlock Holmes: Jak prosté tuto středu ve 20.15. V seriálu můžete sledovat netradiční parťačku Holmese dr. Watsonovou. Její představitelka Lucy Liu nosí nádherné kostými od světových značek.

Sherlock Holmes z 21. století oplývá Dr. Watsonovou, která rozvýřila vody tradice. Místo parťáka je ona totiž parťačkou, která s Sherlockem začínala tak, že ho hlídala, aby nebral drogy. Asijská kráska Lucy Liu naštěstí nemusí být oblékaná jako jedna z policistek, protože policistkou doopravdy není, což kvitovala hlavně kostymérka seriálu: „Postava, kterou hraje Lucy, vlastně není policistka. Tím pádem jsem byla velmi nadšená z toho, že ji můžu každý týden obléct do mnohem extravagantnějšího oblečení, než se kterým se setkáte v klasické kriminálce," říká Rebecca Hofherr.

Jak se změnila garderoba Lucy Liu? Je o dost luxusnější

V předešlých článcích jste psali o tom, co nosí dr. Watsonová v prvních sériích seriálu a do luxusu to mělo daleko. Postava se tak lépe přiblížila divákům. Watsonová nosila spoustu oblečení z obchodů, kde nakupujeme i my, obyčejní lidé. Najdou se tam kousky ze Zary, J. Crew nebo H&M. Sem tam levnější kousky promixuje s o něco dražšími značkami jako All Saints nebo třeba Rag & Bone.

Ve čtvrté řadě ale jde, co se kostýmů týká, do tuhého. Kostymérka přitvrdila a Lucy Liu už nosí kousky, které pocházejí z módních domů jako je Marni (v tomto případě hlavně šaty), nebo Diane Von Furstenberg. Každodenním doplňkem jsou hodinky od Cartiera s hnědou kůží. Podívejte se do fotogalerie, kde uvidíte i přesně popsané outfity.

Co uvidíte v úterý v Sherlockovi?

Na Sherlocka se s žádostí o pomoc obrátí dívka jménem Lin. Na její poslední tajnou partičku pokeru vtrhli zloději a obrali všechny hráče o peníze…

Podívejte se na Prima LOVE tuto středu ve 20.15!

Sdílejte článek
Štítky Prima Love

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.